SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till en av Sveriges största cheerleadingföreningar!

Välkommen till Twisters Cheer Elite!

 

Twisters Cheer Elite är med sina över 600 medlemmar en av de största cheerleadingföreningarna i Sverige. Vi har lag för alla åldrar och nivåer och håller till i Nacka precis utanför Stockholm. Vår tävlingsverksamhet är en av de mest meritfyllda och vi satsar stort både på den och vår förberedande verksamhet. Vi har årligen besök av amerikanska koreografer och tekniktränare som hjälper och utbildar både aktiva och tränare.

 
Förutom den ordinarie verksamheten för lag så ordnar vi även läger, privatlektioner, klasser och prova på-dagar för alla som är intresserade av att träna cheerleading.
 
"Twisters är schyssta, ärliga och med sportsmannaanda presterar vi bra på tävlingsmattan. Vi finns för aktiva och för de som ännu inte är aktiva."
Vår värdegrund och ledstjärna i allt vi gör. 
 
Vi hoppas att ni vill arbeta tillsammans med oss för att nå vår vision om att vara bäst i Europa! 
Junior Level 3 säsongen 24/25
2024-05-28 13:45

Ändring i lag till säsongen 24/25
Planerade Minior L3 blir Junior L3


Vi har efter feedback från verksamheten valt att satsa på Junior L3 nästa år (istället för tänkta Minior L3).

OBS! Detta förutsatt att de aktiva vi räknar på internt är kvar och vid en första fördelning är de aktiva födda 09-12 i det laget. Skulle samma åldersfördelning stå kvar, när lagen är spikade vid säsongsstart, så betyder det att det laget i sin helhet INTE kommer kunna tävla EM 2025, eftersom 09:orna blir för gamla, men hur vi ställer oss till deltagande där får vi ta när vi vet den slutgiltiga laguppställningen.

Detta beslut berör till största del aktiva i nuvarande JS och MT.

Resultat Jamfest Nordic 2024
2024-05-13 13:19

I helgen avgjordes Jamfest Nordic 2024! För många av lagen var det sista tävlingen för säsongen medan vissa nu ska ladda upp inför RM/SM.

 

Många klasser var tighta och även stora med 30+ deltagande lag! Vår förening kammade även hem hela fyra stycken specialpriser under tävlingen! 

 

Miniminior Shine - Uppvisning + Jammin’ Jumps

Miniminior Mint - Uppvisning

Miniminior White - Uppvisning + Terrific Tumbling

Minior Shine - Uppvisning

Junior Shine - Uppvisning

Minior Mint - 22:a plats

Minior White - 4:e plats + Terrific Tumbling

Junior Mint - 10:e plats

Junior White - 5:e plats

Senior White - BRONS

Junior Silver - 5:e plats

Senior Silver - 6:e plats

Senior Teal - GULD

Junior Shade - GULD + Spirit Award

Jade - SILVER

Ungdomsrådet söker fler medlemmar!
2024-05-06 13:22
 
Vad?
Ungdomsrådet arbetar med och diskuterar tankar och ideér kring Twisters verksamhet och  kommer med förslag till Twisters verksamhetsgrupp och styrelse. 
 
Vi ser gärna att både aktiva och tränare, i olika åldrar och från olika lag och nivåer anmäler intresse för ungdomsrådet.
 
Vem?
Du ska vara medlem i Twisters och vara mellan 13-25 år gammal.
 
Hur?
Vill du vara med? Fyll i intresseanmälan HÄR.
Nattvandra i sommar och tjäna pengar till föreningen!
2024-05-05 09:35

Nu finns möjlighet att anmäla ert intresse för att bidra till en tryggare tillvaro för våra Nackabarn, samtidigt som ni tjänar pengar till föreningen. I sommar genomför vi föräldravandringar i samarbete med polisen, trygghetssamordnare och Polarna i Nacka.

 

Syfte: Att öka vuxennärvaron utomhus under sommaren 2024 och samtidigt ge bidragsberättigade föreningar en möjlighet att tjäna pengar till sin klubbkassa.

 

Tidsperiod: Vecka 24 – 33. Om ansökningarna är många kommer veckorna kring skolavslutningar och inför skolstart att prioriteras.

 

För vem: Bidragsberättigade föreningar i Nacka.

 

Hur: Minst 4 personer över 18 år som vandrar mellan 17.00 och 21.00, fyra dagar under en vecka. Två av dagarna ska vara fredag och lördag, de övriga två dagarna väljs av gruppen.

 

Område: Föreningen önskar en kommundel att vandra i och i samarbete med polis, Polarna Nacka samt Trygghetssamordnare väljs ett lokalt område inom kommundelen ut för att genomföra vandringen i. Kontaktuppgifter till dessa kommer att skickas ut vid godkänd ansökan. Områden och ställen i kommundelar där många unga rör sig kommer att prioriteras.


Krav:
Att bära en reflexväst. Att dokumentera hur gruppen har rört sig under vandringen samt en summering av hur eftermiddagen och kvällen varit. Separat redovisningslänk kommer att skickas ut.


Ersättning:
 Varje godkänd, korrekt genomförd och redovisad vecka ersätts med 6000:- till föreningen. Utbetalning sker efter vecka 35.

 

Vill du vara med? Anmäl intresse till info@twisters.se senast 10/5.

 

RM/SM 2024 i Helsingborg
2024-04-30 14:51

Om bara några veckor är det dags att runda av tävlingssäsongen med RM och SM i Helsingborg Arena!

 

För alla som reser ner som supportrar på plats köper ni biljetter HÄR. Det är helt onumrerade platser, så vår klack kommer att sätta sig gemensamt på en lämplig plats på läktaren.

 

Glöm inte er supportertröja så att ni syns på läktaren! Behöver ni köpa supportertröja kan ni maila info@twisters.se för att köpa t-shirt.

 

Supporter-tjocktröja hittar ni i vår pro shop HÄR.

 

För er som inte är på plats i Helsingborg hoppas vi att livestream kommer att finnas tillgänglig. Vi uppdaterar när vi vet!

 

Twisters skickar 9 starter till tävlingarna:

 

Lördag 25/5 - RM

Junior Silver (Junior Level 2)

Minior Teal (Minior Level 3)

Senior Silver (Senior Level 2)

Senior Teal (Senior Level 3)

 

Söndag 26/5 - RM

Jade (Masters)

Junior Shade (Junior Level 4)

Senior Black (Senior Elite)

Senior White (Senior Level 1)

 

Söndag 26/5 - SM

Senior Steel (Senior Premier Mixed)

Nyheter från våra grupper
Jade (25 +), 24/06 17:26 
Junior Shade, 04/03 12:20 
Senior Teal, 01/03 01:12 
 
Följ våra sociala medier
Communitygrupp för familj & vänner!
SPONSORER
Utmärkelser