SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till en av Sveriges största cheerleadingföreningar!

Masters (25+)

Masters är ett nystartat lag (september 2019) inom divisionen Masters, vilket innebär aktiva 25+.

 

Säsongen 21/22 har laget som ambition att ställa upp på tävling.

 

Laget består just nu av 16 supertaggade aktiva i åldrarna 31-50. Vi tränar en gång i veckan där vi fokuserar på grunderna i cheerleading. Vi blandar volter, hopp, dans, koreografi och bygg med styrka och koordinationsträning. Alla som vill är välkomna att börja i denna härliga gemenskap oavsett erfarenhet då vi anpassar allt efter lagets nivå. Vi kräver inga förkunskaper överhuvudtaget utan lär ut alla volter från grunden, exempelvis kullerbytta och hjulning.

Vill du testa en träning (vi vet att du kommer att vara fast sen) är du välkommen att kontakta någon av tränarna på sms.

 

Träningstid: söndagar kl 12-14 i Nacka Sportcentrum

 

Laget tränas av Rita, Agnes och Filippa

 

Its never too late to be a cheerleader!

Lets go Masters!!

 

 

Vad förväntas i Masters?

Masters är en relativt ny tävlingsklass och är till för de som är 25 år eller äldre. Klassen följer regelverket för Level 3, men alla lag som tävlar är inte på den nivån. Vissa föreningar har masterslag för nybörjare, för före detta aktiva eller vissa en blandning. Vårt masterslag tar främst in de som inte tränat cheerleading tidigare men som blivit sugna på att testa, men du är så klart välkommen även om du har tidigare erfarenhet.

 

Då laget har som ambition att tävla denna säsong är det bra om du kan komma på träningarna varje gång. Fokuset i gruppen kommer att ligga på att lära sig varierade grunder inom cheerleading och att få ihop en koreografi och kunna ställa upp på tävling.

Prova på träning med Masters
2020-06-24 17:26
Nu är de dags för prova på träningar för föreningens Masters lag!
 
Detta är ett lag för dig som är 25+. På våra träningar blandar vi gymnastik, hopp, dans, koreografi och bygg med styrka och koordinationsträning. Alla som vill är välkomna att börja i denna härliga gemenskap oavsett erfarenhet då vi anpassar allt efter de aktivas och lagets nivå. Vi kräver inga förkunskaper överhuvudtaget utan lär ut all gymnastik från grunden exempelvis kullerbytta. 
 
Prova på träningar i Sickla gymnastikhall 
söndag 25/7 kl 13-14.30
tisdag 3/8 kl 18.30 - 20
 
Tränare: 
Rita 0707464460
 
 
Its never too late to be a cheerleader!
 
Gå in och anmäl dig till prova på träningarna här
 
Lets go Masters!!
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
TWISTERS, 05/12 18:34 
TWISTERS, 24/11 13:52 
TWISTERS, 24/11 13:18 
TWISTERS, 16/11 14:51 
 
Följ oss på instagram
Gilla twisters på facebook
SPONSORER
Utmärkelser