SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till en av Sveriges största cheerleadingföreningar!

Jade (25+)

Jade är ett lag i klassen Masters, vilket innebär aktiva 25+.

 

Säsongen 23/24 har laget som ambition att ställa upp på flera tävlingar.

 

Laget består just nu av 23 supertaggade aktiva i åldrarna 25-50+. Vi tränar en gång i veckan där vi fokuserar på grunderna i cheerleading. Vi blandar volter, hopp, dans, koreografi och bygg med styrka och koordinationsträning. Alla som vill är välkomna att börja i denna härliga gemenskap oavsett erfarenhet då vi anpassar allt efter lagets nivå. Vi kräver inga förkunskaper överhuvudtaget utan lär ut alla volter från grunden, exempelvis kullerbytta och hjulning.

 

Du anmäler intresse till Masters via detta formulär!

 

Träningstid: Söndagar kl 19:00-21:30 i Sicklahallen

Extra träningar enligt årsplaneringen

 

Laget tränas av Rita, Elin och Martina.

 

Its never too late to be a cheerleader!

Lets go Masters!

 

 

Vad förväntas i Masters?

Masters är en relativt ny tävlingsklass och är till för de som är 25 år eller äldre. Klassen följer regelverket för Level 3, men alla lag som tävlar är inte på den nivån. Vissa föreningar har masterslag för nybörjare, för före detta aktiva eller vissa en blandning. Vårt masterslag tar främst in de som inte tränat cheerleading tidigare men som blivit sugna på att testa, men du är så klart välkommen även om du har tidigare erfarenhet.

 

Laget deltar på DM + några öppna tävlingar. Det är bra om du kan komma på träningarna varje gång. Fokuset i gruppen kommer att ligga på att lära sig varierade grunder inom cheerleading och att få ihop en koreografi och kunna ställa upp på tävling.

Prova på träning med Masters
2020-06-24 17:26
Nu är de dags för prova på träningar för föreningens Masters lag!
 
Vi tränar en gång i veckan där vi fokuserar på grunderna i cheerleading. Vi blandar volter, hopp, dans, koreografi och bygg med styrka och koordinationsträning. Alla som vill är välkomna att börja i denna härliga gemenskap oavsett erfarenhet då vi anpassar allt efter lagets nivå. Vi kräver inga förkunskaper överhuvudtaget utan lär ut alla volter från grunden, exempelvis kullerbytta och hjulning.
 
Prova på träningar i Sickla gymnastikhall 
söndag 25/7 kl 13-14.30
tisdag 3/8 kl 18.30 - 20
 
Tränare: 
Rita 0707464460
 
 
Its never too late to be a cheerleader!
 
Gå in och anmäl dig till prova på träningarna här
 
Lets go Masters!!
 
Följ våra sociala medier
Communitygrupp för familj & vänner!
SPONSORER
Utmärkelser