SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

För alla frågor om anmälan och verksamhet
Kansliet:                        info@twisters.se


Om du som förälder eller aktiv har synpunkter eller konstruktiv feedback på vår vår verksamhet, välkommen att höra av dig till:
Feedbackgruppen:          feedback.twisters@gmail.com


Feedbackgruppen

Feedbackgruppen är ett team bestående av styrelsemedlemmar och föräldrar där syftet är att behandla feedback direkt från föräldrar i föreningen.


Vi tror på tydlig kommunikation och för att underlätta har vi skapat denna grupp. Målsättningen är att kommunikationen mellan föräldrar samt förening ska bli så bra som möjligt, samt att alla ska få en ökad kunskap och förståelse för varandra. Feedbackgruppen nås via mail, som ses igenom varje vecka och där vi har som policy att alltid återkoppla. Givetvis behandlas ärenden under sekretess. Bra att veta är att info som rör träningstider, hallar och andra praktiska frågor inte tas upp i feedbackgruppen utan då hänvisar vi till respektive tränare. 

 

Tveka inte att ta kontakt om ni har frågor, funderingar eller feedback. Vi nås på feedback.twisters@gmail.com

 

Vänliga hälsningar,

Feedbackgruppen