Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Lag 2020/2021

De lag vi planerar att ha säsongen 2020/2021 är:


Prep Level 1 (2 ggr/v)

Miniminior Mint (2011-2013)

Minior Mint (2009-2010)

Junior Mint (2007-2008)

Senior Mint (2006 och äldre)


Level 1 (3 ggr/v)

Miniminior White (2011-2013) (Tränar 2 ggr/v)

Minior White (2008-2010)

Junior White (2006-2008)

Senior White (2005 och äldre)


Level 2 (3 ggr/v)

Minior Silver (2008-2010)

Junior Silver (2006-2008)

Senior Silver (2006 och äldre)


Level 3 (3 ggr/v)

Junior Teal (2006-2009)

Senior Teal (2005 och äldre)


Elite (3 ggr/v)

Junior Black (2004-2008)


Premier (2 ggr/v)

Senior Steel (2006 och äldre)

Rekommenderade färdigheter
Inget lag kommer att ha specifika krav på vilka volter en måste kunna, däremot har vi listat rekommendationer nedan på vad som är bra att kunna för varje level.

Volter är meriterande men inte det enda vi tittar på när vi placerar ut i lagen.

Prep Level 1:
Kick over från brygga
Hjulning

Level 1:
Bakåtmjukis
Rondat

Level 2:
Stilla flickis
Rondat flickis

Level 3
Stilla flickis flickis
Springande salto

Elite
Stilla salto
Springande salto

Premier
Stilla salto
Prep
Vad förväntas i Prep?
Prep är en ny satsning i Twisters för att möjliggöra för dig att få ett första steg in i tävlingsverksamheten. Preplagen tävlar på lokal nivå och ställer inte upp på några mästerskap. Säsongen startar med icke obligatoriska träningar vecka 32, de obligatoriska träningarna startar vecka 33, och pågår till vecka 22 med uppehåll för loven i det fall tävlingarna medger detta. Utöver detta finns frivilliga extraträningar att tillgå.

Detta är ett första steg för dig som är intresserad att utvecklas inom tävlingssporten. Du kommer att få lära dig hur det är att gå i ett tävlingslag i Twisters och göra dig redo för att kunna gå upp till högre levlar i framtiden. Du behöver ha god träningsnärvaro, mycket vilja, och dina föräldrar behöver vara engagerade. Beslutet att tacka ja till att vara med i tävlingslag måste vara väl genomtänkt då det försvårar för laget ifall aktiva skulle sluta mitt i säsongen.

Prep lagen tränar två tillfällen per vecka, träningarna är 2h. Träningarna är i grund obligatoriska, men frånvaro kan accepteras vid samråd med tränarna och kommunikation i god tid kring eventuell frånvaro. När vi tränar program är det nämligen svårt att genomföra en fullvärdig träning utan alla lagmedlemmar. Säkerställ att er familj förstår vad detta innebär. Du bör inte boka resor eller annat utan att kolla med tränare först. Du bör vara medveten om att frånvaro kan påverka din tävlingsplats på en eller flera tävlingar.

Prep lagen kommer att ha en anpassad koreografi och använda Twisters egna 8-count musik vid tävlingar och uppvisningar. Programmet lärs in vid en koreografihelg. 
Level 1
Vad förväntas i Level 1?
Level 1 lagen tävlar på nationell nivå och ska där göra goda resultat. Säsongen startar med icke obligatoriska träningar vecka 32, de obligatoriska träningarna startar vecka 33, och pågår till vecka 22 med uppehåll för loven i det fall tävlingarna medger detta. Utöver detta finns frivilliga extraträningar att tillgå.

Detta är nästa steg för dig som är intresserad att utvecklas inom tävlingssporten. Du behöver ha mycket god träningsnärvaro, mycket vilja, och dina föräldrar behöver vara engagerade. Beslutet att tacka ja till att vara med i tävlingslag måste vara väl genomtänkt. Den som inte prioriterar cheerleading före privata nöjen bör tacka nej när plats i tävlingslag erbjuds av hänsyn till övriga som lägger ner tid och arbete på laget. 

Level 1 tränar tre tillfällen per vecka, träningarna är 2h. Träningarna är obligatoriska, och frånvaro kan endast accepteras vid samråd med tränarna och kommunikation i god tid kring eventuell frånvaro. När vi tränar program är det nämligen omöjligt att genomföra en fullvärdig träning utan alla lagmedlemmar. Säkerställ att er familj förstår vad detta innebär. Du bör inte boka resor eller annat utan att kolla med tränare först. Du bör vara medveten om att frånvaro kan påverka din tävlingsplats på en eller flera tävlingar.

Level 1 lagen har tillgång till musik och program med ursprung från andra lag i Twisters. Programmet lärs in vid en koreografihelg. Det är inte säkert att alla i laget kommer att tävla. De med högst närvaro, motivation, attityd och färdighet kommer att prioriteras när tävlingsprogrammet spikas. 
Level 2 och 3
Vad förväntas i Level 2 och Level 3?
Level 2 och 3 tävlar på nationell nivå och ska där göra goda resultat. De kan resa inom Europa för att tävla eller delta på läger. Säsongen startar med icke obligatoriska träningar vecka 32, de obligatoriska träningarna startar vecka 33, och pågår till vecka 22 med uppehåll för loven i det fall tävlingarna medger detta. Utöver detta finns frivilliga extraträningar att tillgå.

Detta är nästa steg för dig som är intresserad att utvecklas inom tävlingssporten. Du behöver ha mycket god träningsnärvaro, mycket vilja, och dina föräldrar behöver vara engagerade. Beslutet att tacka ja till att vara med i tävlingslag måste vara väl genomtänkt. Den som inte prioriterar cheerleading före privata nöjen bör tacka nej när plats i tävlingslag erbjuds av hänsyn till övriga som lägger ner tid och arbete på laget. Endast akuta skäl är rimlig anledning att sluta under året.

Level 2 tränar tre tillfällen per vecka, två träningar är 2h och en träning är 2,5h. Level 3 lagen tränar 3 tillfällen per vecka, träningarna är 2,5h. Träningarna är obligatoriska, och frånvaro kan endast accepteras vid samråd med tränarna. När vi tränar program är det nämligen omöjligt att genomföra en fullvärdig träning utan alla lagmedlemmar. Säkerställ att er familj förstår vad detta innebär. Du bör inte boka resor eller annat utan att kolla med tränare först. Du bör vara medveten om att frånvaro kan påverka din tävlingsplats på en eller flera tävlingar.

Level 2 lagen har tillgång till musik och program med ursprung från andra lag i Twisters, level 3 lagen kommer att få ny musik och koreografi. Programmet lärs in vid en koreografihelg. Det är inte säkert att alla i laget kommer att tävla. De med högst närvaro, motivation, attityd och färdighet kommer att prioriteras när tävlingsprogrammet spikas. 

Elite
Vad förväntas i Elite?
Elite tävlar på nationell nivå och ska där göra goda resultat. De kan resa inom Europa för att tävla eller delta på läger. Säsongen startar med icke obligatoriska träningar vecka 32, de obligatoriska träningarna startar vecka 33, och pågår till vecka 22 med uppehåll för loven i det fall tävlingarna medger detta. Utöver detta finns frivilliga extraträningar att tillgå.

Du behöver ha mycket god träningsnärvaro, mycket vilja, och dina föräldrar behöver vara engagerade. Beslutet att tacka ja till att vara med i tävlingslag måste vara väl genomtänkt. Den som inte prioriterar cheerleading före privata nöjen bör tacka nej när plats i tävlingslag erbjuds av hänsyn till övriga som lägger ner tid och arbete på laget. Endast akuta skäl är rimlig anledning att sluta under året.

Elite tränar tre tillfällen per vecka, träningarna är 2,5h. Träningarna är obligatoriska, och frånvaro kan endast i enstaka fall accepteras vid samråd med tränarna. När vi tränar program är det nämligen omöjligt att genomföra en fullvärdig träning utan alla lagmedlemmar. Säkerställ att er familj förstår vad detta innebär. Du bör inte boka resor eller annat utan att kolla med tränare först. Du bör vara medveten om att frånvaro kan påverka din tävlingsplats på en eller flera tävlingar.

Elitelaget kommer att få ny musik och koreografi. Programmet lärs in vid en koreografihelg. Det är inte säkert att alla i laget kommer att tävla. De med högst närvaro, motivation, attityd och färdighet kommer att prioriteras när tävlingsprogrammet spikas. 
Premier
Vad förväntas i Premier?
Premier tävlar på nationell nivå och ska där göra goda resultat. De kan resa inom Europa för att tävla eller delta på läger. Säsongen startar med icke obligatoriska träningar vecka 32, de obligatoriska träningarna startar vecka 33, och pågår till vecka 22 med uppehåll för loven i det fall tävlingarna medger detta. Utöver detta finns frivilliga extraträningar att tillgå.

Du behöver ha mycket god träningsnärvaro, mycket vilja, och dina föräldrar behöver vara engagerade. Beslutet att tacka ja till att vara med i tävlingslag måste vara väl genomtänkt. Den som inte prioriterar cheerleading före privata nöjen bör tacka nej när plats i tävlingslag erbjuds av hänsyn till övriga som lägger ner tid och arbete på laget. Endast akuta skäl är rimlig anledning att sluta under året.

Premier tränar två tillfällen per vecka, träningarna är 2,5h. Träningarna är obligatoriska, och frånvaro kan endast accepteras vid samråd med tränarna. När vi tränar program är det nämligen omöjligt att genomföra en fullvärdig träning utan alla lagmedlemmar. Säkerställ att du och din familj förstår vad detta innebär. Du bör inte boka resor eller annat utan att kolla med tränare först. Du bör vara medveten om att frånvaro kan påverka din tävlingsplats på en eller flera tävlingar.

Premier kommer att få ny musik och koreografi. Programmet lärs in vid en koreografihelg. Det är inte säkert att alla i laget kommer att tävla. De med högst närvaro, motivation, attityd och färdighet kommer att prioriteras när tävlingsprogrammet spikas. 
Information om kostnader i tävlingslag
 
 
INSTAGRAM
SPONSORER