SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Twisters Cheer Elite
BLI MEDLEM
Vi är Twisters Cheer Elite
Twisters Cheer Elite är med sina över 580 aktiva en av de största cheerleadingföreningarna i Sverige. Vi har lag för alla åldrar och nivåer och håller till i Nacka precis utanför Stockholm. Vår tävlingsverksamhet är en av de mest meritfyllda och vi satsar stort både på den och vår förberedande verksamhet. Vi har årligen besök av amerikanska koreografer och tekniktränare som hjälper och utbildar både aktiva och tränare.

Förutom den ordinarie verksamheten för lag så ordnar vi även läger, privatlektioner, klasser och prova på-dagar för alla som är intresserade av att träna cheerleading.


"Twisters är schyssta, ärliga och med sportsmannaanda presterar vi bra på tävlingsmattan. Vi finns för aktiva och för de som ännu inte är aktiva."  Vår värdegrund och ledstjärna i allt vi gör. 


Vi hoppas att ni vill arbeta tillsammans med oss för att nå vår vision om att vara bäst i Europa! 
Valberedningens förslag till Twisters styrelse
2021-02-23 09:36
Valberedningens föreslår medlemmarna i Twisters följande:

Som ordförande föreslås omval av Beata Ponten på 2 år
Som ordinarie ledamöter föreslås omval på 2 år av Jenni Kaisa Söderman. Kvarstår på 1 år av sina perioder gör Madeleine Shemweta, Ewa Buhre-Gidlöf, Joakim Björck .Omval på 1 år av Thomas Matson.
Som suppleant föreslås omval av Mikaela Franzen på 1 år och nyval Mario Öberg på 1 år.

Årsmötet är digitalt den 23 mars 2021.


Brev från sportchef Karolina
2021-02-22 14:21

Och vips så var det nästan mars! 


Ett normalt år har vi redan TCC avklarat vid den här tiden, och fokuset brukar ligga på DM. Nerverna börjar infinna sig, programmen finslipas in i det sista och dräkter provas ut. 


Och även om vi nu i februari 2021 inte är tillbaka i det normala än, så hoppas vi att denna vårtermin ändå når samma känsla som det jag nämnde ovan.

Svenska Cheerleadingförbundet erbjuder digital bedömning/feedback under april månad, och självklart ska Twisters vara med och ta del av den möjligheten! Programmen ska filmas och skickas in (nervigt!), så många moment som möjligt ska framföras (”fullouts”!) och allt filmas under ett proffsigt showcase à la Twisters style med dräkter och fulländad look, för att ge så mycket tävlingskänsla som möjligt. Och självklart får ni föräldrar också ta del av framträdanden, om än digitalt (publik!). Vi återkommer om datum för detta senare.


Och visst känner ni fjärilarna i magen vakna bara av att läsa om det?


I nuläget har de flesta av våra aktiva fått komma tillbaka till hallen och får nu träna den cheerleading de kommit att älska. Jag håller tummarna för att jag snart kan skriva att ALLA får det, om vi fortsätter sköta oss så kanske läget är så nästa gång jag skriver. 


Tills dess fortsätter vi ta hand om varandra. 


Resultat ICA MAXI köpbaserad sponsring
2021-02-18 09:40
TACK alla som varit med och bidragit till att vi nu kommer att få 23.433:- från ICA MAXI i Nacka som sponsring för 2020!

Nu vill vi ju utmana oss själva genom att slå denna summa under 2021, eller hur!

Antingen visar Du upp den digitala kupongen i kassan när du ska betala eller så säger du bara till i kassan att Du ska sponsra Twisters Cheer Elite så blippar de koden som finns i kassan  - Du behåller givetvis din egna bonus orörd. Detta kan Du säga till Dina släktingar, grannar eller vänner - ALLA kan hjälpa till att sponsra Twisters!

 Här är länken till kupongen: https://sponsring.ica.se/twisters

Tillsammans ser vi till att bidraget blir större 2021!Twisters organisation telefontider
2021-02-11 08:19
Om ni vill kontakta någon i Twisters organisation så vill vi bara informera att vi har alla olika telefon tider som finns på hemsidan här:   http://www.twisters.se/sida/?ID=196642

Ta hand om varandra!  
Twisters tävlingslag hösttermin start 2021
2021-02-03 09:17
Inför stundande semesterplaneringar för alla familjer så vill vi bara informera att Twisters tävlingslag startar sina obligatoriska träningar from 16 augusti 2021 dvs v.33.

Barn och Reclagen startar sin träning i v.37

Ta hand om varandra och ha en fin vecka!BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Masters (25 +), 24/06 17:26 
Privatlektioner, 05/05 14:20 
Privatlektioner, 05/05 14:17 
Camp & clinics, 31/03 14:44