Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Twisters Cheer Elite
BLI MEDLEM
Vi är Twisters Cheer Elite
Twisters Cheer Elite är med sina över 500 aktiva en av de största cheerleadingföreningarna i Sverige. Vi har lag för alla åldrar och nivåer och håller till i Nacka precis utanför Stockholm. Vår tävlingsverksamhet är en av de mest meritfyllda och vi satsar stort både på den och vår förberedande verksamhet. Vi har årligen besök av amerikanska koreografer och tekniktränare som hjälper och utbildar både aktiva och tränare.

Förutom den ordinarie verksamheten för lag så ordnar vi även läger, privatlektioner, klasser och prova på-dagar för alla som är intresserade av att träna cheerleading.


"Twisters är schyssta, ärliga och med sportsmannaanda presterar vi bra på tävlingsmattan. Vi finns för aktiva och för de som ännu inte är aktiva."  Vår värdegrund och ledstjärna i allt vi gör. 


Vi hoppas att ni vill arbeta tillsammans med oss för att nå vår vision om att vara bäst i Europa! 
Ny restriktion från regeringen gällande sammankomster
2020-03-27 17:31
I dag kom ett nytt förbud från regeringen där man förbjuder sammankomster med fler än 50 personer from söndag 29 mars , detta förbud gäller dock inte skolor eller träningsanläggningar.
I Twisters har vi redan sett över så att det är färre än 50 personer samtidigt på träning i Sickla,Björknäs och NSH, vi följer de direktiv som ges av FHM och regering.

Information om SM/RM 2020 från SCF
2020-03-27 11:47

Mot bakgrund av den samhällsutveckling och de hälsorisker vi just nu ser i spåren av coronavirusets spridning, samt då vi inte kan säkerställa sportslig rättvisa, praktisk eller ekonomisk planering, har Svenska Cheerleadingförbundet beslutat att ställa in 2020-års nationella mästerskap.  

De senaste veckorna har varit en turbulent period, med en utveckling ingen egentligen kunnat förutse i sviterna av coronaviruset och de riktlinjer det fört med sig.

För en tid sedan tog Svenska Cheerleadingförbundets förbundsstyrelse beslut om att ställa in årets kvarvarande distriktsmästerskap, samt vårens landslagsdeltagande på VM och junior-VM, för att kort därpå se världsmästerskapet inställt och sommarens Europamästerskap uppskjutet till nästa sommar.

Nu ställer vi in de nationella mästerskapen, RM/SM 2020 

Hur tungt det än är, behöver vi ta vårt ansvar ur ett samhällsperspektiv och ett hälsoperspektiv, men också ur det sportsliga perspektivet att kunna träna och tävla på lika villkor. Dessutom måste vi bereda möjlighet för både våra medlemsföreningar och oss som förbund när det gäller praktisk som ekonomisk planering.

-- Det här medför att vi tyvärr inte kan ge våra aktiva och tränare det avslut på säsongen som de så väl förtjänar. Vi beklagar djupt att tillfället att avsluta säsongen 2020 tas bort, men litar på allas förståelse och stöd för beslutet, säger Katarina Eriksson, generalsekreterare i Svenska Cheerleadingförbundet. 

Kvalstrukturen för 2021-års internationella mästerskap kommer att ses över av tävlingskommittén, och information väntas under kommande vecka.

English information:
Based on the current development in society due to the spread of the corona virus, considering the safety of our athletes and the fact that we, as a governing body, are not being able to ensure fair play, practicial nor economical planning, the Swedish Nationals 2020 will be cancelled.

Från Svenska Cheerleadingförbundet på www.sportadmin.se - Föreningens bästa vän
Open Gym inställt
2020-03-23 11:57
På grund av situationen vi är i nu och för att minska antalet aktiva per träning kommer Open Gym att vara inställt tillsvidare.
Ny information angående träningar i Twisters
2020-03-21 12:12
Vi har i dag lördag 21 mars mailat ut ny uppdaterad information till samtliga medlemmar i Twisters.
Om ni inte har fått mail - kontrollera er skräppost (av någon anledning hamnar lätt våra mail där).

MVH, Twisters Styrelse 


Twisters ställer in samtliga lags träningar
2020-03-12 13:25
Med anledning av den pågående smittan av coronaviruset Covid 19 följer vi utvecklingen och rekommendationerna noga för att begränsa smittspridningen så långt det är möjligt.

 Eftersom vi arbetar för de aktivas och deras närståendes bästa så tar vi hellre det säkra före det osäkra. Vi har beslutat att tillfälligt avvakta med träningarna from i kväll 12 mars till den 22 mars.

 Vi kommer fortsatt att hålla oss och er informerade om läget. 

Om vi får ny information som ger oss anledning att ompröva vårt beslut kommer vi att meddela er.
Tävlingslagen kommer att få hemträningsschema av sina tränare.

Detta gäller samtliga lag i Twisters Cheer Elite.

Har ni frågor eller funderingar maila info@twisters.se 

MVH Twisters styrelse
BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Senior level 3, 22/03 21:09 
Junior level 4, 04/03 12:20 
Senior level 3, 01/03 01:12 
Senior level 3, 11/02 22:53 
Junior level 4, 11/02 10:18 
Minior level 1/2, 10/02 09:26 
 
INSTAGRAM
SPONSORER