SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till en av Sveriges största cheerleadingföreningar!

Twist Cheer Camp

 

Twist Cheer Camp är Twisters egna läger som arrangeras 3-5 gånger per år. Här har du möjligheten, att utefter dina egna önskemål, utvecklas och prova på nya saker inom cheerleadingens alla moment. Håll utkik efter framtida Twist Cheer Camps!

 
Anmälan till campen är bindande. Avbokning av din/ditt barns plats måste ske innan sista anmälningsdatum. Avbokning och/eller återbetalning av inbetald lägeravgift sker endast om du/ditt barn missar hela lägret på grund av sjukdom eller skada. 
 
Har du några frågor om Twist Cheer Camp, kontakta: erika.lahtela@twisters.se
Twist Cheer Camp, summer edition 2022, part 2
2022-05-25 22:21

Då det har varit ett sådant otroligt stort intresse för att komma på Twist Cheer Camp i sommar, så kommer vi att ha ett till camp - Twist Cheer Camp, summer edition 2022, part 2

 

 • När? Onsdag 22/6 och torsdag 23/6 kl 9-16
 • Var? Sickla Gymnastikhall
 • Vem? Alla föreningar, född 2005-2014

 

Då det kommer att vara andra aktiviter, goodiebag osv än på camp 1 så går det utmärkt att medverka på båda lägren

 

I år satsar vi lite extra på vårt sommarläger! Du som anmäler dig kommer få ta del av:

 • Goodiebag
 • Flera gästtränare inom specifika områden
 • Roliga sommaraktiviteter som utomhuslekar, bad mm

 

Du hittar anmälan HÄR

 

Sista anmälningsdag är 19/6. Alla som anmäler sig senast 31/5 kommer att få en Goodiebag. 

Twist Cheer Camp Summer Edition 2022
2022-05-04 12:04
 • När? Mån-tors v. 24 (13-16/6) kl 9-16
 • Var? Sickla Gymnastikhall
 • Vem? Alla föreningar, född 2005-2014


I år satsar vi lite extra på vårt sommarläger! Du som anmäler dig kommer få ta del av:

 • Goodiebag
 • Flera gästtränare inom specifika områden
 • Fyra camp-lag istället för tre 
 • Roliga sommaraktiviteter som utomhuslekar, bad mm

Anmälan öppnar torsdag 5/5 kl 12.00 och sista anmälningsdag är 5/6. Alla som anmäler sig senast 15/5 kommer att få en Goodiebag. Alla som är med på camp kommer att få en T-shirt, men vi kan inte garantera att ni får den storlek som ni föredrar om ni anmäler er efter den 15/5. 

 

Gå in och anmäl dig dig HÄR

 

Camp är helt FULLT. Men du kan gå in och skriva upp dig på kölista i länken ovan. Om det blir många i kölistan kommer vi att se över att kunna annordna något mer camp under sommaren så att alla som vill ska kunna vara med. Det kommer vi om i så fall att komma ut med information om vid ett senare tillfälle.

Vi öppnar upp flera platser på Twist Cheer Camp, summer edition 2021 - Camp 1
2021-05-21 09:56

Det var ett otroligt stort intresse av att vara med på Twist Cheer Camp, summer edition 2021 - Camp 1. Kul att det är så många som vill vara med på camp.

 

Vi har sett över campstrukturen, planering och tränartillsättning och ser att vi kommer kunna ha möjlighet att erbjuda fler aktiva att vara med på camp. Vi kommer vidta olika försiktighetsåtgärder för att minimera risk för smittspridning så som att dela upp hela campet i mindre grupper, göra olika aktiviteter vid olika tidpunkter och sätta in fler tränare för att säkerställa säkerheten. 

 

Extraplatserna till Camp 1 kommer att öppnas upp för anmälan på måndag 24/5 kl 12.00

 

Gå in här för att anmäla dig till camp

Twist Cheer Camp, summer edition 2021
2021-05-13 13:08

Vi planerar att ha två olika läger under sommaren detta år. Som det ser ut nu kommer restriktionerna tillåta att vi kan ha dessa läger, och det är vi jätteglada för!

 

Camp 1 

Måndag 14/6 - Torsdag 17/6

Sickla gymnastikhall

kl 10-16

Ålder: född 2007-2013

Kostnad: 1500 kr

 

Camp 2

Måndag 28/6 - Torsdag 1/7

Sickla gymnastikhall

kl 10-16

Ålder: född 2007-2013

Kostnad: 1500 kr

 

På grund av rådande omständigheter i samhället så kommer vi ha en begränsning på 40 aktiva per camp och det är endast öppet för aktiva i Twisters. Vi följer folkhälsomyndigheternas och riksidrottsförbundets rekommendationer och kommer bland annat lägga ett större fokus på pyssel, lekar och gymnastik för att undvika närkontakt, en del aktiviteter kommer även hållas utomhus om vädret tillåter.
 
Regler för att delta på lägret
-Ingen kroppskontakt. Vi undviker alla moment som innebär kroppskontakt. Inga bygg, kramar, lekar eller annat som innehåller fysisk kontakt. 
 
-Krassliga och sjuka stannar hemma. Alla som känner sig det minsta sjuka stannar hemma till dess de är helt symtomfria och väntar ytterligare minst 2 dagar med att komma tillbaka till hallen. När familjen är sjuk men inte den aktiva tar vi det säkra före det osäkra och stannar hemma till familjen är helt symtomfri. Man kan fortfarande vara bärare av smitta.
 
-Särskild fokus på god hygien. Tvätta händerna ordentligt med tvål och vatten innan och efter träning. Det uppmuntras att även tvätta händerna emellanåt under träning.
 
-Ta ansvar för att inte sprida smitta. Dela inte handdukar, vattenflaskor, matsäck och annat som kan sprida smittan vidare.

 

Här kan du gå in och anmäla dig

 

Om du har några frågor eller vill ställa dig i kö till ett camp som är fullt, maila till erika.lahtela@twisters.se 

 

 

 

 

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Följ oss på instagram
Gilla twisters på facebook
SPONSORER
Utmärkelser