SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till en av Sveriges största cheerleadingföreningar!

Stockholm Bike Jobb
 
Tid:sön 04 september, 06:00 - 21:30
Plats:Övrigt utanför Nacka
Aktivitetsinfo:Återkomer med exakta tiderna. Samt  om det blir träning under kvällen då vi är på detta uppdrag.

Mvh
Coaches of Masters


Övrig info :


Hej!

Om du redan har anmält dig kan du bortse från detta mail!

Om du inte har anmält dig, gör det idag. Klicka på länken, leta efter fliken för ditt lag och fyll i dina uppgifter - och skriv in datumet i kalendern.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WucQQYZ8mKvYc5dvkGKAkDABHWz659q0VqRtvfsrjZw/edit?usp=sharing



Twisters behöver DIN hjälp som funktionär i 3 timmar den 4 september 2022.
OBS! Eventet är obligatoriskt för alla aktiva och tränare över 16 år + att alla aktiva som inte själva är över 16 år behöver en vuxen på plats istället.

Sedan 2012 driver föreningen Sthlm Bike cykelloppet Sthlm Bike. Det är ett motionslopp på 50 km genom ett bilfritt Stockholm. För att kunna genomföra loppet behövs funktionärer och helst från föreningsvärlden. Då kan Sthlm Bike betala ut föreningsbidrag till en annan förening, vilket i år är till Twisters! Med överskottet samt anslag som Sthlm Bike söker lär de sedan barn i förskoleklass att cykla. Sedan 2014 har de träffat över 20 000 barn!

Var med och hjälp oss att göra loppet och Twisters verksamhet ännu bättre! Vi behöver dig den 4 september mellan 06.00 och 12.00, men passen i sig är ca 3 timmar.

Varje volontär ger Twisters 300:-, så med 250 volontärer blir det 75 000:- till klubben! Denna summa går oavkortat till tävlings lagen och med ytterligare ekonomisk hjälp från Twisters kommer vi kunna ta hit flera amerikanska instruktörer i höst!

Vad innebär jobbet?

- Du står flaggvakt i ca 3 timmar någonstans runt banan.

- En gruppledare träffar oss i Nacka sporthall veckan innan loppet och får all utrustning som västar, flaggor och kartor.

- Ni får mail-information via er gruppledare. Ni möts upp på en plats söndag den 4 september tidigt på morgonen.

- Ni visar vägen och samtalar med morgontrötta Stockholmare. Innan lunch är ni hemma igen.

Var med och ställ upp för Twisters, folkrörelse, cyklande barn i framtiden eller bara för att det är kul att gå upp tidigt. :)

Anmäl dig idag. Klicka på länken, leta efter fliken för ditt lag och fyll i dina uppgifter - och skriv in datumet i kalendern.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WucQQYZ8mKvYc5dvkGKAkDABHWz659q0VqRtvfsrjZw/edit?usp=sharing

Tack på förhand,

från Twisters Cheer Elite och Mirjam, mamma till cheerleader i Twisters och initiativtagare till Sthlm Bike, en cykelupplevelse för alla.

(Vill du veta mer om loppet eller uppdraget så kan du läsa på www.sthlmbike.se eller ringa Mirjam på tel: 070-8809810)

<< Tillbaka

 
 
Följ våra sociala medier
Communitygrupp för familj & vänner!
SPONSORER
Utmärkelser