Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Twist cheer camp X-mas edition 2020 - INSTÄLLT
2020-11-30 12:05
Efter de nya råden och restriktionerna som kommit från regeringen och folkhälsomyndigheten så stänger Nacka kommun alla idrottshallar from lördag 19/12.

Detta innebär tyvärr att vi måste ställa in Twist Cheer Camp, X-mas edition 2020!

Nu är anmälan till Twist cheer camp X-mas edition öppen!

Campet är öppet för aktiva födda 2007-2013 endast för aktiva i Twisters!

Lägret är detta år uppdelat i två för att sprida ut de aktiva.

Födda 07-10 - FULLT
Måndag 21/12, Sickla gymnastikhall
Tisdag 22/12, Nacka sporthall
Kl. 10-16
Kostnad: 800kr

Födda 11-13
Måndag 21/12, Nacka sporthall
Tisdag 22/12, Sickla gymnastikhall
Kl. 10-16
Kostnad: 800kr

Lägerverksamheten är en viktig för många av våra aktiva och vi har därför valt ett ha verksamhet även denna jul. Men på grund av rådande omständigheter i samhället har vi strikta restriktioner och färre deltagare. Vi kommer ha större fokus på pyssel, lekar och aktiviteter där det aktiva kan hålla avstånd. 

Regler för att delta på lägret
-Ingen kroppskontakt. Vi undviker moment som innebär kroppskontakt. Inga  kramar, lekar eller annat som innehåller fysisk kontakt. 

-Krassliga och sjuka stannar hemma. Alla som känner sig det minsta sjuka stannar hemma till dess de är helt symtomfria och väntar ytterligare minst 2 dagar med att komma tillbaka till hallen. När familjen är sjuk men inte den aktiva tar vi det säkra före det osäkra och stannar hemma till familjen är helt symtomfri. Man kan fortfarande vara bärare av smitta.

-Särskild fokus på god hygien. Tvätta händerna ordentligt med tvål och vatten innan och efter träning. Det uppmuntras att även tvätta händerna emellanåt under träning.

-Ta ansvar för att inte sprida smitta. Dela inte handdukar, vattenflaskor, matsäck och annat som kan sprida smittan vidare.

Om ni har några frågor, skriv till Erika.lahtela@twisters.se