Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Twist cheer camp fall edition!
2020-09-30 11:54
Nu är anmälan till Twist cheer camp fall edition öppen!

Campet är FULLT

Om du vill ställa dig i kö till camp, maila till erika.lahtela@twisters.se

Campet är öppet för aktiva födda 2007-2013 från alla föreningar!

Måndag 26/10 och Tisdag 27/10
Kl 10-16
Sickla gymnastikhall
Kostnad: 800kr

På grund av rådande omständigheter i samhället så kommer vi ha en begränsning på 45 aktiva per camp. Vi följer folkhälsomyndigheternas och riksidrottsförbundets rekommendationer och kommer bland annat lägga ett större fokus på pyssel, lekar och gymnastik för att undvika närkontakt, en del aktiviteter kommer även hållas utomhus om vädret tillåter.

Regler för att delta på lägret
-Ingen kroppskontakt. Vi undviker moment som innebär kroppskontakt. Inga  kramar, lekar eller annat som innehåller fysisk kontakt. 

-Krassliga och sjuka stannar hemma. Alla som känner sig det minsta sjuka stannar hemma till dess de är helt symtomfria och väntar ytterligare minst 2 dagar med att komma tillbaka till hallen. När familjen är sjuk men inte den aktiva tar vi det säkra före det osäkra och stannar hemma till familjen är helt symtomfri. Man kan fortfarande vara bärare av smitta.

-Särskild fokus på god hygien. Tvätta händerna ordentligt med tvål och vatten innan och efter träning. Det uppmuntras att även tvätta händerna emellanåt under träning.

-Ta ansvar för att inte sprida smitta. Dela inte handdukar, vattenflaskor, matsäck och annat som kan sprida smittan vidare.

Vi ses i Sickla gymnastikhall i på höstlovet!

Anmäl dig här, begränsat antal platser. Sista anmälningsdag är 18/10.
 
INSTAGRAM
SPONSORER