Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Open Gym HT18
2019-01-10 14:33
Välkommen till Open Gym för hösten 2018 hos Twisters Cheer Elite!

Under Open gym kan du träna extra på just det du behöver. Glöm inte att ni också kan använda detta tillfälle till att öva på er stuntsekvens eller koreografi. 

Open gym är öppet för aktiva födda 2005 eller äldre.
Rekommendation av tränare krävs för aktiva födda mellan 2006-2008.

 

Inför varje tillfälle skickas en kallelse ut som du MÅSTE svara på för att få en plats. Kallelserna är individuella och endast de 30 första får plats.

 

Detta är våra fasta tider för Open Gym:

Start V. 34

  • Tisdagar kl. 20.15-22.00, Sickla gymnastikhall. Detta tillfälle är även öppet för dig som inte är medlem i Twisters. Information och anmälan hittar du här.
  • Torsdagar kl. 20.15-22.00, Sickla gymnastikhall.

Start V. 35

  • Fredagar udda veckor kl. 17.00-20.00, Sickla gymnastikhall.

Tränare för Open gym:

Tisdagar – Ebba Blass.

Torsdagar – Louise Nyström.

Udda fredagar - Frida Sundqvist.

Vikarie kan tillkomma.

 

Ansvarig är Sarah Pöhl-svensson.

twistersopengym@gmail.com

 

Regler för deltagande:

Svara JA på kallelsen och skriv under kommentar VAD du ska träna på och om du kommer eller går vid en speciell tid så att tränaren vet. Om man inte har angett vad man ska träna på kommer du få frågan av tränaren på plats MEN du får ändå en varning för att du inte följer våra regler. Upprepas detta så riskerar du att bli avstängd enligt vårt varningssystem.

 

INNAN:

Alla deltagare samlas utanför sargen då Open Gym startar, du får INTE gå in i hallen innan utsatt tid. Närvarokoll och genomgång av regler dras av tränaren på plats. Missar du samlingen pga. du blir försenad måste du ta kontakt med tränaren så fort du är på plats för att få denna info MEN blir man försenad ska man i förväg ha kontakta tränaren så att den vet.

 

Det är viktigt att du kommer om du har svarat JA på kallelsen då Open Gym ofta är fullt. Om du får förhinder behöver du avanmäla dig. Annars riskerar du möjligheten att komma på Open Gym.

 

UNDER:

Det är en gemensam uppvärmning som alla ska delta i för att få vara med och träna. Ni är inte tillåtna att vara på redskap innan uppvärmningen är klar för att undvika skador.


Du får inte göra övningar som är utöver din egna nivå/level. Om tränaren ser något där det kan uppstå skador så har den rätt att säga till dig och om du upprepar dig så riskerar du att bli avstängd på plats.


Det är inte tillåtet av aktiva att passa på varandra. Tränaren finns på plats av en anledning så fråga gärna tränaren om tips, idéer, feedback och eventuell passning.


Innan du går måste du ta kontakt med tränare för att ta bort MINST ett redskap.

 

VARNINGSSYSTEM:

Vårt varningssystem är baserat på att för varje regel som du bryter så får du en varning. Har du 5 stycken varningar blir du avstängd i en viss period. 

Om detta sker får du alltid en förvarning innan och varför detta sker via mejl.


Nyhetsarkiv
Extra gymnastikträning2019-01-22 13:14
Open Gym HT182019-01-10 14:33
Open Gym Anmälan2018-07-24 11:41
 
INSTAGRAM
SPONSORER